Tämä voi olla huono uutinen Skotlannin faneille Vuoden 2024 EM-kisoissa Skotlannin matka päättyi 0-1-tappioon Skotlannin päävalmentajalle Steve Clarke, joka ilmaisi vahvan tyytymättömyytensä pelin avaimeen Joukkueelle olisi pitänyt tuomita rangaistus, mutta se hämmentyi erotuomarin ja VAR:n päätöksestä.

Ottelun ainoa maali syntyi pysäytysajan kymmenennellä minuutilla, kun unkarilaista jalkapallopaidat netistä pukeutunut Kevin Jobos auttoi Unkaria säilyttämään toiveensa edetä 16. joukkoon. Clarken mielestä maali on kuitenkin lähes merkityksetön kokonaistilanteessa. ja hän on enemmän huolissaan kiistanalaisesta rangaistuspotkusta pelin 80. minuutilla. Tuolloin Stuart Armstrong näytti murtautuvan Unkarin Willy Orbanin läpi, mutta erotuomari ei antanut rangaistuspotkua, kun molemmat putosivat maahan. VAR-tarkistuksen jälkeen rangaistus hyväksyttiin, mikä sai Clarken ymmällään.

image 2
image Menetetty skotlantilainen pelaaja Euroopan Cupissa

Myös West Ham Unitedin entinen päävalmentaja David Moyes yhtyi Clarken näkemyksiin ja sanoi, että Skotlanti sai vain yhden pisteen ennen ottelua ja tarvitsi voiton varmistaakseen etenemisen 16. joukkoon. Samoin Unkari, joka oli hävinnyt. molemmissa kahdessa edellisessä pelissään tarvittiin voitto pitääkseen toiveensa elossa.

Ottelu pelattiin suurimman osan ajasta varovaisesti, sillä Skotlanti menetti useita loistavia paikkoja ottelun viimeisessä vaiheessa, kun taas Unkari teki voittomaalin nopeassa vastahyökkäyksessä. erittäin surullista” joukkueen ja fanien puolesta.

Samaan aikaan Niklas Fölkrugin viimeinen tasoitus Sveitsiä vastaan ​​varmisti, että Saksa sijoittui lohkossa 1-1, kun Sveitsi oli toisella sijalla, ja Unkarin voitto jätti heille edelleen mahdollisuuden edetä pudotuspeliin, mutta maalierolla -3. , heidän mahdollisuudet ovat pienet.

Ottelu oli brutaali kuten aina, mikä tahansa yksityiskohta saattoi muuttaa pelin lopputulosta, mutta he ansaitsevat tunnustuksen osoittamastaan ​​taisteluhengestä. Niin kauan kuin usko säilyy, Skotlanti pelipaita on aina jokaisen fanin päällä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Kirous on vaikea murtaa, Manchester Cityllä ei ole toivoa puolustaa mestaruutta, ja fanit epäilevät vahvuuttaan.

图片
1 huhtikuun, 2024 0 Comments 0 tags

Manchester Cityn tiimityö, henkilökohtainen vahvuus ja valmentaja ovat todellakin jättäneet hyvän vaikutelman moniin faneihin, mutta tällä kertaa kirous näytti todella vaikealta murtaa, ja he itse asiassa tekivät 0:0-tasapelin Arsenalin kanssa.

Ystävyysottelu: Modricin rangaistuspotkumaali auttoi Kroatian 2-1 voittoon Portugalista

Ystävyysottelu: Modricin rangaistuspotkumaali auttoi Kroatian 2-1 voittoon Portugalista
11 kesäkuun, 2024 0 Comments 2 tags

Vaikka EM-kisat eivät ole vielä virallisesti alkaneet, Euroopan jalkapallossa kuohuu jo pinnan alla. Jokainen maajoukkue harjoittelee ja pelaa ystävyysotteluita, valmistautuen tuleviin koitoksiin. Kiihkeät harjoitusottelut antavat pelaajille ja faneille lisää itseluottamusta

Legenda päättyy, Kroos ripustaa saappaansa ja jättää hyvästit vihreälle pellolle

Legenda päättyy, Kroos ripustaa saappaansa ja jättää hyvästit vihreälle pellolle
8 heinäkuun, 2024 0 Comments 2 tags

Saksalaisen legendaarisen keskikenttäpelaajan Toni Kroosin jäähyväisottelu maajoukkue jalkapallo peliasut päättyi tappioon ja pudotti isäntäjoukkueen Saksan Saksan joukkueen näkymistä. 34-vuotias Kroos on aiemmin ilmoittanut lopettavansa tämän kauden päättymisen jälkeen, kun hänen