Joukkueena, vaikka joukkueen koordinointi on erittäin tärkeää, ilman tähtipelaajien lisäämistä joukkueen vahvuus ei voi heijastua. Ulkopuolisten tietojen mukaan Neymar loukkaantui vakavasti.Koska hän on Riyadh Crescentin sielu, hänen loukkaantumisensa vaikuttaa suoraan joukkueen suorituskykyyn, joten tie Riyadh Crescentiin tulee olemaan vaikeampi tulevaisuudessa.

.png

Kesällä 2023 Riyadh Crescent hyödynsi eurooppalaisen jalkapallon siirtokautta rekrytoidakseen monia tähtitason pelaajia täyttämään joukkueensa heikkouksia, mukaan lukien Neymar. Jokainen, joka tuntee Neymarin, tietää, että hänen kokonaisvoimansa on suhteellisen vahva ja hän on ehdottomasti suosittu tähti monien eurooppalaisten joukkueiden keskuudessa. Neymarin ostoon meni paljon rahaa, 100 miljoonaa euroa Voidaan sanoa, että joukkue ei imenyt verikuppia ja lopulta siirsi Neymarin Pariisista.

Sen jälkeen kun Neymar muutti Riyadh Crescentiin viime kesänä, hän on todellakin esiintynyt hyvin monissa kilpailuissa ja saavuttanut peräkkäisiä voittoja 24. Tämä liittyy väistämättä Neymarin liittymiseen. Ulkomaiset tiedotusvälineet ovat kuitenkin äskettäin raportoineet, että Neymar on loukkaantunut, ja loukkaantuminen on erittäin vakava, joten on epätodennäköistä, että hän pelaa tulevissa peleissä. Vaikka hän pelaakin, loukkaantuminen vaikuttaa hänen suoritukseensa. Riyadh Crescentin tie tulee olemaan vaikeampaa tulevaisuudessa.

Neymar on jumalallinen läsnäolo Riyadh Crescentissa. Kun hän on kentällä, voiton mahdollisuus on erittäin korkea. Jos hän on poissa vakavan loukkaantumisen vuoksi, se johtaa helposti pelaajien luottamuksen puutteeseen ja johtaa menetys. Erityisesti monet fanit olivat erittäin surullisia, kun he saivat tietää, että hän loukkaantui vakavasti ja sai repeytyneen etummaisen ristisiteen ja meniskin.Tietenkin he toivovat myös, että hän voi palata peliin mahdollisimman pian hoidon avulla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Osasuna vs Mallorca, kuka voi voittaa, on edelleen mysteeri

.png
14 toukokuun, 2024 0 Comments 0 tags

Huomenna Osasuna kohtaa Mallorcan. Tämän ottelun voidaan sanoa houkuttelevan paljon faneja. Monet fanit ovat Uskotaan, että molemmilla joukkueilla on mahdollisuus voittaa, joten kommentti on vielä jännittynyt. Osasunan viimeaikainen kilpailutilanne ei

Kirous on vaikea murtaa, Manchester Cityllä ei ole toivoa puolustaa mestaruutta, ja fanit epäilevät vahvuuttaan.

图片
1 huhtikuun, 2024 0 Comments 0 tags

Manchester Cityn tiimityö, henkilökohtainen vahvuus ja valmentaja ovat todellakin jättäneet hyvän vaikutelman moniin faneihin, mutta tällä kertaa kirous näytti todella vaikealta murtaa, ja he itse asiassa tekivät 0:0-tasapelin Arsenalin kanssa.

Genoa vs. Bologna alkaa lauantaina. Kuka voi voittaa tämän pelin?

1
21 toukokuun, 2024 0 Comments 0 tags

Alussa oleva Genovan ja Bolognan välinen peli on houkutellut paljon faneja, sillä näiden kahden joukkueen historiallisten tulosten perusteella on totta, että näillä kahdella joukkueella on jotain merkittävää. On vaikea sanoa,