Saksalaisen legendaarisen keskikenttäpelaajan Toni Kroosin jäähyväisottelu maajoukkue jalkapallo peliasut päättyi tappioon ja pudotti isäntäjoukkueen Saksan Saksan joukkueen näkymistä.

34-vuotias Kroos on aiemmin ilmoittanut lopettavansa tämän kauden päättymisen jälkeen, kun hänen viimeinen pelinsä osui Euroopan Cupin sankarin Saksan joukkueen puolivälierissä Real Madridin kaksinkertainen mestaruus, on voittanut urallaan lukuisia kunnianosoituksia, mukaan lukien kolme Bundesliigan titteliä, neljä Mestarien liigan titteliä ja maajoukkueen joukkuetoverinsa Kimmich jopa kutsui Kroosia Saksan joukkueen historian menestyneimmäksi pelaajaksi.

image
Kroos pukeutuu viimeisen kerran Saksa pelipaita 2024

Kroosin ura kesti 17 vuotta. Tänä aikana hänen erinomainen kokonaisnäkemyksensä ja tarkat syöttönsä aktivoivat joukkueen hyökkäystä ja häntä pidettiin joukkueen keskikentän metronomina, pelasipa hän Bayern Münchenissä tai Real Madridissa, hän on yksi joukkueen välttämättömistä ydinpelaajista. .

Vaikka Kroosin maajoukkueura ei päättynyt mestaruuteen, hänellä on suuria toiveita Saksan joukkueen nuoremman sukupolven pelaajien suhteen. Hän sanoi, että joukkue on edistynyt viime kuukausina paljon ja uskoo, että nämä nuoret pelaajat voivat saavuttaa hyvää tuloksia tulevaisuudessa.

Kroosin eläkkeelle jääminen voi olla sääli lukemattomille faneille, ja se voi aiheuttaa myös saksalaisen keskikentän kenraalin menetyksen, mutta kuten hän sanoi, Saksan jalkapallon tulevaisuus on aina inspiroinut nuoria pelaajia ja toivoo, että he voivat kestää edeltäjiensä vaipan yli ja tuovat jälleen kunniaa saksalaiselle jalkapallolle lähitulevaisuudessa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Atletico Madrid voitti Almerian 2:1, ja osapuolet taistelivat kiivaasti

1
25 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Vaikka Atletico Madrid voitti La Liga -ottelussa Almerian niukasti 2:1, se osoittautui lopulta omilla voimillaan.Sillä on todellakin oma paikkansa La Ligan eri joukkueiden joukossa, joten jokainen Atletico Madridin pelaaja on

Osasuna vs Mallorca, kuka voi voittaa, on edelleen mysteeri

.png
14 toukokuun, 2024 0 Comments 0 tags

Huomenna Osasuna kohtaa Mallorcan. Tämän ottelun voidaan sanoa houkuttelevan paljon faneja. Monet fanit ovat Uskotaan, että molemmilla joukkueilla on mahdollisuus voittaa, joten kommentti on vielä jännittynyt. Osasunan viimeaikainen kilpailutilanne ei

Neymar loukkaantuu vakavasti, Riyadh Crescentin tie edessä on vaikeampi

.png
21 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Joukkueena, vaikka joukkueen koordinointi on erittäin tärkeää, ilman tähtipelaajien lisäämistä joukkueen vahvuus ei voi heijastua. Ulkopuolisten tietojen mukaan Neymar loukkaantui vakavasti.Koska hän on Riyadh Crescentin sielu, hänen loukkaantumisensa vaikuttaa suoraan