Alussa oleva Genovan ja Bolognan välinen peli on houkutellut paljon faneja, sillä näiden kahden joukkueen historiallisten tulosten perusteella on totta, että näillä kahdella joukkueella on jotain merkittävää. On vaikea sanoa, kuka pystyy voittaa tämä peli joukkueen aiemman suorituksen perusteella. Monet vanhemmat fanit uskovat kuitenkin, että Genoa ei todennäköisesti voita tätä peliä.

1

Sen arvioiminen, kuka voi voittaa näiden kahden joukkueen välillä, riippuu itse asiassa heidän menneistä tuloksistaan. Bologna ja tämä jalkapalloseura perustettiin vuonna 1909. Voidaan sanoa, että heillä on pitkä historia heillä on runsaasti kokemusta, mutta he ovat myös voittaneet monia palkintoja. Viimeisen 100 vuoden aikana joukkue on voittanut myös 7 Serie A -mestaruutta, 2 Coppa Italian mestaruutta ja muita hyviä tuloksia. Voidaan sanoa, että joukkuetta ei pidä aliarvioida.

Tietysti Genovan tiiminä se on viime aikoina saavuttanut monia hyviä tuloksia. Vaikka sen historiallinen tausta on huonompi kuin Bologna, se on jättänyt myös vahvan jäljen Serie A -vaiheeseen se on täällä. Jos pelaat hyvin pelissä, vaikka faneille annetaan vaikutelma, että voiton todennäköisyys on pieni, stadion on myös arvaamaton Jos suoriudut hyvin, jotkut fanit ajattelevat, että voit myös voittaa.

Vaikka fanit eivät tue heitä pelin voittamisessa, he ovat silti erittäin varmoja ja uskovat, että he käyttävät nopeuttaan, taisteluaan ja yhteistyötään voittaakseen tämän pelin. Vaikka he eivät voittaisi tätä peliä, heidän ei pitäisi hävitä tätä peliä iso pistemäärä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Osasuna vs Mallorca, kuka voi voittaa, on edelleen mysteeri

.png
14 toukokuun, 2024 0 Comments 0 tags

Huomenna Osasuna kohtaa Mallorcan. Tämän ottelun voidaan sanoa houkuttelevan paljon faneja. Monet fanit ovat Uskotaan, että molemmilla joukkueilla on mahdollisuus voittaa, joten kommentti on vielä jännittynyt. Osasunan viimeaikainen kilpailutilanne ei

Atletico Madrid voitti Almerian 2:1, ja osapuolet taistelivat kiivaasti

1
25 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Vaikka Atletico Madrid voitti La Liga -ottelussa Almerian niukasti 2:1, se osoittautui lopulta omilla voimillaan.Sillä on todellakin oma paikkansa La Ligan eri joukkueiden joukossa, joten jokainen Atletico Madridin pelaaja on

Kirous on vaikea murtaa, Manchester Cityllä ei ole toivoa puolustaa mestaruutta, ja fanit epäilevät vahvuuttaan.

图片
1 huhtikuun, 2024 0 Comments 0 tags

Manchester Cityn tiimityö, henkilökohtainen vahvuus ja valmentaja ovat todellakin jättäneet hyvän vaikutelman moniin faneihin, mutta tällä kertaa kirous näytti todella vaikealta murtaa, ja he itse asiassa tekivät 0:0-tasapelin Arsenalin kanssa.