Kuwaitin voidaan sanoa olevan yksi Aasian vahvimmista joukkueista. Se on pohjimmiltaan samanlainen kuin Japanin joukkue ja Etelä-Korean joukkue. Se on Aasian kärkijoukkue ja sillä on suuri todennäköisyys päästä MM-kisoihin. Kuitenkin, Kuwait kilpailee MM-kisoista ja Intian joukkue, Qatar ja Afganistan ovat alun perin allekirjoittamassa ryhmässä. Monet fanit ajattelivat, että Kuwait voisi murtautua ja tulla MM-kisoihin, mutta lopulta he kuitenkin missasivat maailmanmestaruuden. Kuppi.

2

Kuwait osallistui tällä pudotuspeleissä itse asiassa kolmannen tason joukkueena arvontaan, joka oli oman onnensa ansiosta samassa A-lohkossa Qatarin, Intian ja Afganistanin kanssa. Näiden joukkueiden joukossa, lukuun ottamatta Qataria, joka on suhteellisen vahvempi, Intia ja Afganistan eivät ole yhtä vahvoja kuin Kuwait.Monet fanit uskoivat, että Kuwaitilla oli mahdollisuus, mutta lopulta Kuwait taantui suuresti, putoaa toiselta alas ja lopulta putosi.

Kuwait kokee, että heidän taktiikkansa ei ole erityisen hyvä jalkapalloa pelatessa, mutta he ovat suhteellisen vahvoja yksilötaistelussa, niillä on etuja korkeudessa ja nopeudessa. Vaikka he eivät olekaan vahvuudeltaan samalla tasolla joidenkin Euroopan maiden kanssa, Aasian jalkapallossa Sitä pidetään suhteellisen vahvana joukkueena joukkueen joukossa. Mutta 36-välierässä jokaisen joukkueen täytyi tehdä kaikkensa.Vaikka fanit uskoivat Kuwaitin pääsevän MM-kisoihin, he eivät silti päässeet eroon huonosta onnesta ja jättivät MM-kisat väliin.

Itse asiassa heidän taitojaan ja taktiikkaansa on vielä parannettava. Jos heillä on vain nopeus, heikot henkilökohtaiset kyvyt ja heikot viimeistelytaidot, heidän on vaikea tulla maailmanluokan joukkueeksi. Heidän on tehtävä yhteenveto epäonnistumiskokemuksestaan ja pyri pelaamaan tulevissa peleissä. Hanki hyviä arvosanoja.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Explore More

Kirous on vaikea murtaa, Manchester Cityllä ei ole toivoa puolustaa mestaruutta, ja fanit epäilevät vahvuuttaan.

图片
1 huhtikuun, 2024 0 Comments 0 tags

Manchester Cityn tiimityö, henkilökohtainen vahvuus ja valmentaja ovat todellakin jättäneet hyvän vaikutelman moniin faneihin, mutta tällä kertaa kirous näytti todella vaikealta murtaa, ja he itse asiassa tekivät 0:0-tasapelin Arsenalin kanssa.

Ystävyysottelu: Modricin rangaistuspotkumaali auttoi Kroatian 2-1 voittoon Portugalista

Ystävyysottelu: Modricin rangaistuspotkumaali auttoi Kroatian 2-1 voittoon Portugalista
11 kesäkuun, 2024 0 Comments 2 tags

Vaikka EM-kisat eivät ole vielä virallisesti alkaneet, Euroopan jalkapallossa kuohuu jo pinnan alla. Jokainen maajoukkue harjoittelee ja pelaa ystävyysotteluita, valmistautuen tuleviin koitoksiin. Kiihkeät harjoitusottelut antavat pelaajille ja faneille lisää itseluottamusta

Neymar loukkaantuu vakavasti, Riyadh Crescentin tie edessä on vaikeampi

.png
21 maaliskuun, 2024 0 Comments 0 tags

Joukkueena, vaikka joukkueen koordinointi on erittäin tärkeää, ilman tähtipelaajien lisäämistä joukkueen vahvuus ei voi heijastua. Ulkopuolisten tietojen mukaan Neymar loukkaantui vakavasti.Koska hän on Riyadh Crescentin sielu, hänen loukkaantumisensa vaikuttaa suoraan